Benvinguts a La caixa d’eines, un espai de trobada per a totes les edats, on compartir l’amor pels llibres des dels més petits a través dels contes, els primers lectors, els que estan agafant el gust per la lectura, fins a lectors consagrats, devoradors de llibres, apassionats dels còmics i àlbums il·lustrats, i aquells lectors adults que gaudeixen de tot tipus de llibres de narrativa, tant en català com en castellà. Una llibreria especialitzada en narrativa per a adults, llibres infantils i juvenils, tallers de manualitats i còmics.

Uneix-te a un espai proper, on els amants dels llibres són escoltats i poden donar les seves opinions. Vine a parlar de llibres, autors i il·lustradors amb nosaltres, i et recomanarem el conte o la novel·la que s’adapta al que estàs buscant.

Història

La caixa d’eines va néixer el 2007, al carrer Aragó, com una llibreria de barri especialitzada en narrativa, còmic i literatura infantil i juvenil. A poc a poc hem anat creixent i, a més d’ampliar l’oferta de llibres, hem incorporat manualitats i  joguines educatives.

La caixa d’eines hem creat un espai cultural on grans i petits gaudeixen d’una experiència completa al voltant de la literatura i els llibres.

A més  de llibres, La caixa d’eines prepara activitats per als més petits, clubs de lectura per a totes les edats, participa en esdeveniments culturals del barri, col·labora amb entitats locals i escoles i promou l’ús i l’hàbit de la lectura.

En el nostre blog hi trobareu ressenyes per apropar-vos llibres i autors de qualitat que ens criden l’atenció i ens agradaria compartir amb vosaltres.

Darrere d’aquest projecte hi ha una gran quantitat de persones, des de col·laboradors desinteressats fins a clients que comparteixen amb nosaltres les seves lectures. Tots plegats posem el nostre petit gra de sorra per fer de La caixa d’eines una llibreria de proximitat i un espai de trobada.  No obstant, si visites la nostra llibreria hi trobaràs les teves llibreteres, la Carme, la Marta i la Laura,  lectores incansables disposades a aconsellar-te i ajudar-te a trobar el que busques.

Fes una visita virtual per la nostra llibreria!Començar visita