Contes per a Nens: Contacontes i tallers

Els llibres són una finestra cap a la imaginació, ens transporten a llocs desconeguts, fantàstics i aprenem i creixem amb els seus personatges.

És per això que, cada setmana, els més petits poden unir-se i participar en els nostres contacontes. Llegim i expliquem els contes que ajuden els nens a millorar la seva comprensió lectora, i a continuació es fa un taller de manualitats relacionat amb el conte que s’ha llegit.

Gaudiu de moments de qualitat descobrint nous contes amb els vostres nens, i fent un taller manual amb diferents tècniques i materials.

Preu de l’activitat: 5 €
Els nens han de venir acompanyats d’un adult.

> Més informació

contes

Tallers de Jocs i Manualitats

Els tallers de manualitats són la millor manera perquè un nen desperti el seu esperit artístic i creatiu.

La caixa d’eines també organitza tallers de targetes pop-up, plastilina, màscares, purpurina i una dotzena més d’activitats per a totes les edats!

Veniu a jugar a La caixa d’eines: jugar és aprendre, divertir-se i gaudir del temps en família. Tallers de jocs de taula divertits i educatius per a totes les edats.

Preu per persona dels tallers de jocs: 5 €
Els tallers duren aproximadament una hora.

> Més informació
Preu per persona dels tallers de manualitats: 8 €
Els tallers duren aproximadament una hora i mitja.

> Més informació

I molt més…

Si vols més informació sobre tots els jocs i activitats que es fan a La caixa d’eines, no dubtis a apropar-te a qualsevol de les nostres llibreries i preguntar-nos el que necessitis.

Tots els que vulguin participar han de tenir en compte que les activitats tenen un aforament limitat i cal reservar la plaça amb antelació.