RECOMANACIONS I DESCOMPTES – SETEMBRE

Cada mes tenim ofertes en diferents seccions de la llibreria i us recomanem llibres per a totes les edats que podeu adquirir amb un 5% de descompte amb la targeta de client

RECOMANACIÓ ADULTS

CALPENA

«L’any del Senyor 985, trigèsim primer del regnat de Lotari, rei dels francs, els exèrcits sarraïns van avançar i van arribar fins a Barcelona. Devastant tota la terra, van prendre la ciutat, la van despoblar i incendiar. Tot el que s’havia guardat en el seu interior es va cremar, i el que va escapar al desastre s’ho van emportar els assaltants.»

Tot això va passar el dia que Barcelona va morir… Ipso die quando Barchinona interiit…

El visir Almansur avança amb quaranta mil homes, decidit a saquejar la ciutat de Barcelona, la capital del comtat més poderós del sud dels Pirineus. L’experimentat comte Borrell, el jove vescomte Udalard, la seva esposa Riquilda, la sàvia vescomtessa vídua Geriberga, l’intel·ligent ardiaca Arnulf i el criat Gondemarus, entre molts altres, es disposen a defensar la ciutat. Però potser la desgràcia que s’apropa a les muralles és només una prova que l’Anticrist està a punt de desencadenar tota la seva fúria sobre els habitants de Barcelona, com ja ho ha fet a Roma i en altres regnes de la cristiandat.

RECOMANACIÓ INFANTIL

MONSTRE COLORS

El Monstre de Colors s’enfrontarà, aquest cop, al seu primer dia d’escola. Per començar, no sap ni què és! Està una miqueta nerviós. No pateixis Monstre! Allà t’esperen moltes aventures i nous amics.

Pàgina a pàgina l’acompanyarem en el descobriment de les rutines, espais i dinàmiques de l’escola, i coneixerem als seus companys de classe. Li agradarà l’experiència, al Monstre? Segur que sí!

 

 

PROMOCIONS DEL MES

 la setmana

Aprofitant que del 7 al 16 de Setembre es celebra La setmana del llibre en català, a la llibreria amb la targeta de client farem un 5% de descompte en tots els llibres de la secció de Narrativa en català

05/09/2018|Blog|0 Comentaris

Deixa el teu comentari