RECOMANACIONS I OFERTES – ABRIL

Cada mes tenim ofertes en diferents seccions de la llibreria i us recomanem llibres per a totes les edats que podeu adquirir amb un 5% de descompte amb la targeta de client

RECOMANACIÓ ADULTS

ORDRE DIAORDEN DIA

L’Alemanya nazi té les seves llegendes. Compta amb un exèrcit ràpid, poderós i modern, amb tots els elements per a un triomf inexorable. Però, i si els fonaments de les seves primeres proeses ocultessin mercadejos i relacions de vulgars interessos comuns? I si les imatges glorioses de la Wehrmacht entrant triomfalment a Àustria dissimulessin un immens embús de tancs panzers a la frontera? Una pana, simplement! I si darrere de l’ascens fulgurant de Hitler s’ocultessin misèries i interessos espuris, petits detalls que van marcar una important diferència?
En aquesta novel·la Éric Vuillard narra a través de diversos episodis desconeguts el que realment va passar just abans de l’annexió d’Àustria. Un relat magistral que situa el lector com el principal intèrpret de la Història.

Premi Goncourt 2017. Un relat brillant i inquietant sobre els inicis de la Segona Guerra Mundial i la
implicació dels industrials en l’ascens de Hitler al poder.

RECOMANACIÓ INFANTIL

MIRANT UNIVERS

En Berenguer es passa el dia mirant el cel. Gaudeix de la natura, dels núvols i dels fenòmens meteorològics. En aquesta ocasió, i en companyia de la seva cosina i les seves amigues, anirà més enllà: faran nit al centre astronòmic per descobrir els secrets que amaga l’Univers!

RECOMANACIÓ INFANTIL

elefant

Una cançó de bressol plena d’alegria per estimular els més petits.

 

PROMOCIONS DEL MES

 abril st jordi

A més del descompte del 5% en els llibres recomanats del mes, la setmana del 16 al 22 d’Abril amb la targeta de client farem un 5% de descompte en tots els llibres.

04/04/2018|Blog, Llibreria|0 Comentaris

Deixa el teu comentari