CLUB DE LECTURA D’ADULTS

Títol: Quan arriba la penombra

Autor: Jaume Cabré

Editorial: Proa

Data: Dimecres 11 d’Abril a les 19.30

Recordeu que si no esteu matriculats al club podeu venir igualment a comentar el llibre amb nosaltres!

La sessió del club de lectura val 9.50€

penombra

Un nen poruc que es rebel·la contra la tirania d’un mestre, un assassí que es confessa davant la pròxima víctima, un lladre xuclat pel quadre que acaba de robar, un escriptor que amenaça l’editor de suïcidar-se, un ancià que passeja pels escenaris on va fer la guerra… Són històries colpidores, que es trenen o es visiten les unes a les altres, sempre amb dinamisme, energia, tocs d’humor i incursions en la fantasia.

Quan arriba la penombra és un llibre de relats que s’il·luminen com les pedres fogueres. Hi trobem individus inquiets que voldrien ser en alguna altra banda, personatges fora de la llei, aromes de thriller, tocs d’ironia, elements fantàstics… amb la mestria tècnica que l’ha fet cèlebre a tot Europa -salts endavant i endarrere, canvis de punts de vista, veus que es trenen-, però també amb tota la passió vital. Jaume Cabré ha compost un llibre compacte on no hi sobra ni una paraula. Quan arriba la penombra és un conjunt de relats imbricats en una pinya unitària i rotunda, històries tocades per la foscor i per la ràbia, però també per la ironia, la fantasia i el joc.

 

CLUBS DE LECTURA INFANTIL

SISÈ DE PRIMÀRIA

Títol: Memorias de Idhún – La resistencia

Autor: Laura Gallego García

Editorial: SM

idhun

Jack, un adolescente terrícola, tiene un fúnebre presentimiento… algo no va bien; sin embargo no se imagina el cambio que va a experimentar en su vida cuando llegue a casa. Junto con Victoria, una chica a la que todavía no conoce, iniciará una lucha de proporciones exorbitantes.

Su destino quedará inexorablemente unido a la Resistencia, un pequeño grupo que lucha por la libertad de un mundo llamado Idhún.