CLUB DE LECTURA D’ADULTS

Títol: Nosaltres en la nit

Autor: Kent Haruf

Editorial: Angle Editorial / Mondadori

Data: Dimecres 17 de Maig a les 19.30

Recordeu que si no esteu matriculats al club podeu venir igualment a comentar el llibre amb nosaltres!

La sessió del club de lectura val 9.50€

NOSALTRES NIT

La proposta que l’Addie Moore fa al seu veí Louis Waters —si li agradaria anar a casa seva per dormir amb ella— sacsejarà profundament les seves vides i les seves expectatives. Tots dos fa anys que són vidus i saben què és la soledat. De la distància i l’estranyesa dels primers moments, avancen cap a la intimitat i la complicitat, cap a un coneixement profund de l’altre. En la quietud de la nit parlen amb franquesa sobre la seva joventut, els matrimonis i els fills, els enganys, les esperances, la solitud i les pors. Qui sap si passaran junts la resta de les seves vides.

 

CLUBS DE LECTURA INFANTIL

SISÈ DE PRIMÀRIA

Títol: Secret Academy: L’illa del Fènix

Autor: Isaac Palmiola

Editorial: Montena

Data: Dimecres 17 de Maig a les 17.15

secret academy

Hi ha, enmig de l’oceà Atlàntic, una petita illa que no apareix a cap mapa. Allà és on es troben les instal·lacions de la Secret Academy, una misteriosa i exclusiva escola per a alumnes escollits a consciència. Ningú en coneix els mètodes d’ensenyament ni què hi aprenen exactament els nois i noies; només se’n sap que tenen prohibit parlar-ne amb ningú…

El Lucas, l’Úrsula i la Rowling hi han estat admesos i, junts, hauran de descobrir quins enigmes amaga la Secret Academy i qui és qui en aquest món de professors que no ho expliquen tot, alumnes que rivalitzen entre ells i enemics de rostre desconegut.

CINQUÈ DE PRIMÀRIA

Títol: Els forasters del temps: L’Aventura dels Vallbona a l’imperi Romà

Autor: Roberto Santiago

Editorial: Cruïlla

Data: Divendres 12 de maig a les 16.45

Adobe Photoshop PDF

Els Vallbona viatgen a l’Imperi romà i són venuts com a esclaus al mercat de Numítor.

Per primer cop, les circumstàncies separaran la família, i el Tià, convertit en gladiador, haurà de combatre amb les feres del circ August.